Най-после: Андреа разкри кога ще стане майка!

Най-после: Андреа разкри кога ще стане майка!
5 (100%) 1 vote

Андреа вече е наясно с живота си и какво ще става в него занапред!

Русокосата бивша пайнерка Андреа посочи истината за своето бъдеще. Изпълнителката на „Като непознат“ остана една от малкото фолк диви без деца, но вече е ясно кога ще се промени това, научи Kliuki.bg.

Андреа

Андреа и Кобрата стават семейство догодина

Годината на зачеване на първата рожба на Андреа ще бъде 2018-та. Певицата тогава смята да забременее, тъй като в тази година ше стане ясно дали Кубрат Пулев някога ще се качи на световния боксов връх или не.

Както е известно, Кобрата отдавна обяви приоритетите си. Той иска първо да постигне всичко в бокса и чак тогава да свие семейно гнездо.

Вчера стана ясно, че Кубрат ще се бие за световния връх отново след една година. През тази есен Антъни Джошуа ще се изправи за втори път срещу Владимир Кличко. Победителят вече ще се бие с Кобрата, но това ще стане догодина.

„Следващата година по това време вече се надявам да съм бременна.“ – разправяла Андреа на своите приятелки.

Фолк дивата отдавна има желание да стане майка, но боксьорът все я възпираше. За него кариерата винаги е била на първо място и това е причината двамата с Теодора Андреева все още да са без деца.

„Той не трябва да чака още много, защото вече е на 36 г. Да се пробва за последно догодина да стане шампион и после да правят бебето.“ – категорични са близките на Кобрата.

Андреа очаква и предложение за брак от години, но то така и не идва. Дали Кубрат ще я изненада най-после, предстои да узнаем.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Най-после: Андреа разкри кога ще стане майка!”

  1. Крис

    юни 09. 2017

    Оправдания Пулеви. Да не би на боксьорите да им пречи, че имат жени, любовници и дечурлига? На Кличко пречи ли му? Или на Галена, Емилия, Алисия, Глория им пречат децата? Даже и сами си ги гледат, коя е останала без деца? Или пък на бизнесмените им пречат децата? Ами ние простосмъртните какво да кажем? Не я ще и се чуди още какво да измисли. Мухльо, ще я държи 10 години, голям мъж си, няма що. Поне отдавна да и беше дал пътя, да не и губиш времето.

Добавете коментар