Атанас Колев не може да си го прости: Кошмарната му грешка ще го преследва вечно!

Атанас Колев не може да си го прости: Кошмарната му грешка ще го преследва вечно!
Гласувайте за статията

Атанас Колев е сломен, защото има грешка в живота му, която не може да си прости!

Рапърът Атанас Колев все още се лута в любовта. Той не може да намери точната девойка, която е за него и с която да има пълноценна връзка.

Атанас Колев

Атанас Колев не може да си прости своята грешка

Към днешна дата Наско много съжалявал, че е напуснал Нелина Георгиева заради по-възрастната Мария Илиева. Той бил напълно сигурен, че Нели е било момичето за него, но е допуснал голяма грешка, че се е подвел по известността и сексапила на изпълнителката на „Нищо“.

„Да бъда с Мария беше най-голямата грешка в живота ми. Не заради разликата в годините, а заради разликата в характерите ни. Тя е много избухлив и сприхав човек, а аз обичам спокойствието.“ – разправял Атанас Колев пред своите приятели.

Двамата с Илиева се разделиха главно заради нежеланието на рапъра да има дете. Той все още е само на 20 г. и изобщо не мисли за такива неща, за разлика от певицата.

Наско и Нелина се запознаха в X Factor преди 4 години. Тогава станаха много близки, а към края на формата вече бяха и интимни, тъй като ги бяха уловили да се целуват зад сцената.

След края на предаването обаче връзката им не просъществува дълго. Разстоянието някак я уби, тъй като са от различни градове.

Главната причина за края помежду им обаче се оказа Мария Илиева, която беше по същото време жури в X Factor. Тя си хареса младока и направи дует с него, а междувременно го вкара и в спалнята си.

Според слуховете, след края на връзката си с Мария Илиева, Атанас Колев опитал да поднови старите си отношения с Нелина Георгиева, но вече било късно, тъй като тя си имала гадже. Говори се, че това гадже е от Deep Zone Project, с които младата певица работи от няколко години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Атанас Колев не може да си го прости: Кошмарната му грешка ще го преследва вечно!”

  1. Станислав

    авг. 24. 2017

    Много се надявам Нелито и Наско да се съберат отново. Пасват си идеално. Тя е красива и талантлива, а той готин пич. 🙂

Добавете коментар