Анелия точи зъби за политиката! (Кой я подкокоросва да става депутат?)

Анелия точи зъби за политиката! (Кой я подкокоросва да става депутат?)
5 (100%) 2 votes

Анелия вече се цели в депутатската банка

Анелия точи зъби за политиката. Поп фолк фурията обмисляла сериозно варианта в следващия парламент да си осигури спокойна обществена дейност. Гласовитката от Стара Загора не искала още дълго време да се кълчи в кръчмите и да забавлява пияните клиенти. Затова сериозно се заела да вложи душа и сърце в новата си цел-банката на народния представител.

Анелия

Анелия става депутат?

Още повече, че фолкаджийката станала сакъ близка с омбудсмана Мая Манолова. Покрай дружбата си с новата си приятелка Анелия сериозно се замисляла да намали ангажиментите си като певица и да се отдаде на обществено полезна дейност.

Анелия имала идея да влезе в избирателните списъци на някоя голяма партия. Най-вероятно това ще е БСП, заради топлата връзка с Мая Манолова, шушукат от „Пайнер”.
Поп фолк дивата първо се включи във великденската кампания на Мая Манолова.

Тя призова всички сънародници да даряват пари, за да помогнем на бедни българи да празнуват. Преди дни певицата отново се включила в кампания на приятелката си- да защитава правата на децата.

Заедно с нея участват още Михаела Маринова, рапъра 100 кила, Алекс Сърчаджиева и други певци и артисти.

Изпълнителката на „Генерал” обмисляла и продължение. И вече е спретнала трета кампания. Този път на прицел са бездомните животни. Анелия призовавала хората вместо да си купуват домашни любимци, да си осиновят такива.

Според близки до звездата тя много сериозно приемала всяка една подобна изява на Мая Манолова. Последната я съветвала да влезе в листите на народните избраници, твърдят близки до обкръжението на пайнерката.

Напоследък стана модерно партиите да вкарват в избирателните листи популярни лица от шоубизнеса. Въпреки че рядко от тях стигат до депутатските банки. Но пък Столетницата вече има опит в това, те да влизат директно от сцената. В редиците си червената партия вече има двама актьори-Стефан Данаилов и Нона Йотова.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Анелия точи зъби за политиката! (Кой я подкокоросва да става депутат?)”

  1. България

    юни 09. 2017

    Боже мой,тази е толкова тъпа,азз съм я гледала преди години в шоуто на Слави,тя не можеше едно изречение да каже.Господи пази България.

Добавете коментар