Ужас! Софи Маринова плаче с глас, след като узна истината за Лоренцо

Ужас! Софи Маринова плаче с глас, след като узна истината за Лоренцо
4.5 (90%) 2 votes

Софи Маринова не може да приеме, че синът й е стигнал дотам!

Черната перла на нашата чалга Софи Маринова е съсипана от поведението на сина й Лоренцо. Тийнейджърът е само на 14 г., но вече сериозно вдига кръвното на майка си, научи Kliuki.bg.

Софи Маринова и Лоренцо

Лоренцо разочарова Софи Маринова

Младежът се държи като възрастен, при това пропадащ възрастен. Той пие, пуши и спи с различни момичета. Това разкрива самият той ежедневно с публикации в интернет.

Въпреки че е толкова малък, Лоренцо още преди 2 години усети за пръв път женска ласка. Тогава майка му даже се похвали пред всички, че синът й си има гадже.

Софи Маринова обаче не е предполагала, че детето й няма да се ограничи с едно гадже, а ще върти различни ден след ден. В дома му постоянно идвали момичета, които искали да се докоснат до славата чрез сина на Софка.

„Не мисля, че толкова го харесват, просто майка му е звезда и затова е вървежен.“ – коментира негов съученик.

Това обаче далеч не са най-големите грижи на Софи Маринова. Певицата била много притеснена от начина на живот на сина й.

Лоренцо вече пушел редовно наргиле, а наскоро тя намерила в джобовете му и цигари. Освен това редовно удрял по някоя друга бира с приятелите си.

Софка опитала да го вразуми, но не успяла. Затова се наложило Гринго да я успокоява, тъй като тя се разплакала от мъка.

„Знам какво е да израснеш така, аз самата бях в такава обстановка като малка. За сина си исках нещо друго, неслучайно направих всичко възможно да живее добре.“ – вайкала се Софи Маринова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ужас! Софи Маринова плаче с глас, след като узна истината за Лоренцо”

  1. Лилит

    юни 09. 2017

    Ми поощряваш го от 12 годишен, ма Софке, какво очакваш? Ти по кръчмите, да обръщаш чашките, младите гаджета и гюбеците, той в манастир? Такива сте си.

Добавете коментар