Бременната Деси Слава изправи на нокти младия татко Благой, боксьорът е бесен!

Бременната Деси Слава изправи на нокти младия татко Благой, боксьорът е бесен!
5 (100%) 3 votes

Деси Слава продължава да живее живота си, все едно всичко е както преди!

Само дни след като Деси Слава потвърди своята бременност, тя вече изпадна в жесток конфликт с половинката си Благой Найденов. Певицата го изправи на нокти, карайки го да се притеснява неистово за нейното състояние, научи Kliuki.bg.

Деси Слава и боксьорът

Деси Слава и Благой Найденов се скараха заради бебето си

Сребърната медалистка на „Като две капки вода“ замина за о. Корфу, където ще заснеме новия си видеоклип. Гаджето й обаче не приел това с отворени обятия, а напротив.

Според боксьора, Деси Слава изобщо не трябва да мърда от София. Той нахокал сериозно половинката си, че дръзва да пътува в това състояние. Освен това недоумявал как може да излага бебето им на слънчевите лъчи, които са много вредни за плода.

Деси обаче, като един истински инат, не искала и да чуе друго мнение и затова заминала за острова. Двамата с Благой сериозно се скарали преди да замине и в момента отношенията им били доста наектрализирани.

Както писахме вече, Деси Слава носи бебето на боксьора и е в петия месец. Тя успя да скрие бременността си толкова дълго време, понеже мнозина считаха, че просто е напълняла. Оказа се обаче, че пак е бременна, цели 16 години след първата си бременност.

Деси има още едно дете, което вече е тийнейджър. Майки много се радвал, че най-накрая ще има братче или сестриче. Той истински се вълнувал и нямал търпение големият ден да дойде.

Въпреки че скоро ще станат истинско семейство, все още Благой Найденов не планира да предлага брак на Деси Слава. Той е още само на 21 г. и може би това го спира.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар