Грандиозна новина за Моника Валериева разтърси близките й!

Грандиозна новина за Моника Валериева разтърси близките й!
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева най-после взима живота си в ръце!

Плеймейтката Моника Валериева разкри уникална новина за себе си. Красавицата най-накрая е открила щастието и е истински щастлива с мъжа до себе си, научи Kliuki.bg.

Моника Валериева

Моника Валериева ще се омъжва

Бившата брадърка е получила предложение за брак, което е приела на драго сърце. В момента тя носи годежен пръстен и е в трепетно очакване на своята първа сватба.

Мони не желае да се шуми около годеника й. Тя разкри пред Гала само, че е по-възрастен от нея, но уточни с чувство за хумор, че не е пенсионер.

Според слуховете, Моника Валериева от около година излиза с много богат бизнесмен, който е на малко над 40 г. Той й плащал всички екскурзии и й подарявал много скъпи бижута.

Плеймейтката е на почти 27 г. и отдавна мечтае за брак. Въпреки че не си го е признавала никога, красавицата винаги е искала да се омъжи, но преди това мъжете в живота й не бяха дотам заможни.

Сега нещата стоят другояче. Бившата брадърка е щастлива, че мъжът до нея разполага с финансови средства да й осигури живота, за който е мечтала винаги.

Сватбата се очаква да бъде догодина. По всяка вероятност брюнетката ще вдигне пищно тържество с поне 200 души.

Моника Валериева смени няколко гаджета в последните години. По време на „ВИП Брадър“ имаше едно, в „Черешката на тортата“ друг мъж я ухажваше, докато накрая се сгоди за трети.

Повечето информации гласят, че годеникът на Мони е чужденец, който посещавал България по работа. Това е и причината плеймейтката толкова много да пътува в последните месеци.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар