Кошмар! Жени Калканджиева в болница заради Тачо (Вижте какво я сполетя)

Кошмар! Жени Калканджиева в болница заради Тачо (Вижте какво я сполетя)
4 (80%) 2 votes

След като поизглади ситуацията в личен план, Жени Калканджиева я връхлетяха здравословни неволи.

Преди дни Жени Калканджиева бе засечена в столична частна клиника. Умисленият й поглед веднага даваше да се разбере, че тя е прекрачила прага като пациент, видимо притеснен от възможността да е сериозно болен. Миската се подложи на редица изследвания, които да установят състоянието й, узна kliuki.bg.

Жени Калканджиева тепърва ще си пати

Жени Калканджиева тепърва ще си пати

Жени Калканджиева била сама в болничното заведение. Я видимо е имала нужда от придружител, който да й отнеме малко по стреса и напрежението. Въпреки че има ВИП статус, красавицата чинно си изчакала реда пред кабинета и след това заплатила на касата.

Лекарите й направили ядрено-магнитна и резонанса томография. На излизане от болницата Жени Калканджиева изглеждала по-спокойна и вероятно резултатите не потвърдили най-страшната диагноза, която е минала през главата й. Но, все пак, щом е стигнала до тези сериозни изследвания, значи не се чувства никак добре физически.

Покрай дългогодишната си връзка с Тачо, шефката на „Визаж“ започна да прекалява често с алкохола. А той, както знаем, не прощава на никого. просто понякога неприятните ефекти от него идват на по-късен етап. Това е една от възможните причини, довели миската до томография, пише hotarena.net.

Другият възможен вариант е свързан с емоционалните терзания на Жени Калканджиева. Когато  душата страда, страда и тялото. Тя рухна от смъртта на майка си, която още не е преживяла. А, междувременно, Тачо не спря да я довършва със системните си изневери. Надяваме се стоплянето на отношенията помежду им този път да бъде по за дълго и да помогне на миската да укрепне физически.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кошмар! Жени Калканджиева в болница заради Тачо (Вижте какво я сполетя)”

  1. Доктор Ох сърби

    юни 10. 2017

    Жени, остави го тоя непрокопсаник и ела при мен. Ще те нося на ръце и ще те уважавам винаги.

Добавете коментар