Черешката на тортата и море от любов в едно

Черешката на тортата и море от любов в едно
5 (100%) 1 vote

Отмина една седмица на кулинарни и емоционални вечери, особено силно повлияни от романтичната връзка на Мариана Попова и Веско Плачков. Двойка наскоро създала се, но пък доста влюбена и все още хармонична, защото те отскоро преживяват своята романтика.

Както стана ясно от двете вечери, в които първо тя и след това и той се представиха като домакини двамата се запознават случайно, без да знаят много един за друг. А след време приятелството лесно се превръща в любов по между им.

Мариана Попова дори представи своя нов сингъл за гостите и зрителите си, тя демонстрира емоция, макар че от нейните участия в други формати по тв, сме виждали колко крайна в емоциите може да бъде певицата.

Макар в друго предаване и в друго време преди, Мариана да получи пръстен и предложение за брак и семеен живот от бащата на своята дъщеря. До официален съюз не се стигна и днес те не живеят заедно. Но Марияна е открила любовта вече и смята, че Плачков е това, което дълго е търсила – обич, подкрепа, чувства.

Мариана Попова

Марияна Попова

За участниците, а и за нас пред малките екрани беше видно, че са влюбени затова от „Клюки. бг“ им желаем хармоничен и доста дълъг семеен живот.

А относно предаването тази седмица, не можем да не споменем уникалната, изискана и лека вечеря на Горанов. Класата и стила на този изпълнител личат не само на сцената, в песните или публичното му присъствие, но както забелязахме и в готвенето, гостоприемството и обноските му като домакин и събеседник на масата. Една невероятна наслада за нас зрителите беше неговата вечер, коментираме и ние, подобно на мнозината му почитатели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар