Бомба! Преслава и Галена пред саморазправа, Пайнера взе крайни мерки срещу двете

Бомба! Преслава и Галена пред саморазправа, Пайнера взе крайни мерки срещу двете
5 (100%) 2 votes

Непоносимостта между Преслава и Галена мина всички граници!

Днес трябваше да се състои така чаканият концерт в Шумен, който да събере на една сцена Преслава и Галена. Събитието предизвика огромен интерес и заради участието на Фики,с което интригата се заплита още повече. Но, така и няма да се стигне до развръзка, защото концерт няма да има, научи kliuki.bg.

Пайнера направи невиждан компромис заради Галена и Преслава

Пайнера направи невиждан компромис заради Галена и Преслава

Официалната версия на организаторите е, че са са решили да отменят събитието заради прогноза за дъждове и бури. Но, според официалните прогнози, подобни предвиждания няма. А истинската буря е другаде – зад кулисите. Говори се, че напрежението между Преслава и Галена е станало непоносимо в последните дни. Двете се чудели как ще излязат да пеят заедно след всички скандали и обиди.

Появиха се слухове, че Галена и Фики готвят публично унижение на колежката си. Така че, нищо чудно Преслава да се е стреснала от предстоящата си среща очи в очи с тях. Затова не изключваме варианта и да е успяла да убеди Митко Пайнера в последния момент да отмени съвместната изява.

Все пак, напоследък именно тя е златната му кокошка и любимка. Доскоро продуцентът бил категоричен, че няма да позволи личните отношения между изпълнителите да влияят на бизнеса му. Но, щом разбрал, че Преслава и Галена наистина не могат да се дишат и най-много концертът да се превърне във фиаско, бил отбой, пише hotnews.bg.

„Проблемът е там, че не искат да излязат на една сцена. Женското им его е по-важно от публиката и феновете“, коментират фенове на певиците, останали крайно разочаровани от отменения концерт. Галена и Преслава определено успяха да изненадат неприятно всичко. На 29 юли има планират съвместен концерт и във Върна, затова остава да видим какво ще се случи с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар