Забравената слава на Мария Грънчарова

Забравената слава на Мария Грънчарова
5 (100%) 1 vote

Забравената слава на Мария Грънчарова, дамата имаше добра музикална и артистична кариера, но създаде свое семейство и се отдаде на него.

Мария Грънчарова замени сцената и публичните изяви с тих и спокоен дом, грижи за нейното дете, което вече е пораснал мъж и разбира се Мария беше през годините плътно до мъжа си.

След четвърт век омъжена, проблемите в семейството запознаха да се увеличават и Мария признава в няколко интервюта е национален ефир, че не е щастлива в дома си.

Затова след 25 години съвместен живот Мария и бащата на детето й се развеждат. Това е труден момент, ужасен период за Грънчарова, тя го преживява тежко. Отношенията между нея и мъжа й силно се влошават, детето също е въвлечено в скандалите им.

Освен това и други нерадостни събития спохождат по същото време Мария, нейните родители се разболяват сериозно и преди месеци на 70 годишна възраст почина баща й, това допълнително утежни положението за талантливата жена.

Мария Грънчарова и кръговрата на живота й до днес

Тя изпадна в тежка емоционална криза и трябваше рязко да смени стила на живот и навиците си, за да си помогне да преживее създалото се положение, коментират и от изданието „Лайфстайл“.

Наскоро близки на певицата, обаче коментираха, че тя е започнал ада се съвзема и обикаля различни интересни места по света, заедно с други колеги от шоубизнеса у нас. И ние от светското издание – „Клюки. бг“ пожелаваме на чаровната Мария да открие хармония в живота си и да бъде щастлива отново.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар