Александър Сано: Жена ми не е човек, тя е…

Александър Сано: Жена ми не е човек, тя е…
5 (100%) 1 vote

Александър Сано изля чувствата си към Нели Атанасова!

Актьорът Александър Сано е луд по съпругата си и го показва при всяка възможност. Не направи изключение и сега, когато даде интервю за Мон Дьо, научи Kliuki.bg

Александър Сано и жена му

Александър Сано и Нели Атанасова живеят в хармония

„Жена ми не е човек, тя е богиня. Истинска богиня е, почти не се караме.“ – призна звездата от „Къртицата“.

Той разкри и как са се запознали. Това се е случило в едно риалити предаване, където са били водещи в заключителния етап на шоуто.

„Режисьорът се пошегува, че за да ни се получат по-добре нещата, трябва да се поопознаем повече. И ние го направихме.“ – сподели с усмивка актьорът с арменски корени.

Малко след това той е заминал за Лондон по работа, но непрестанно е държал връзка с Нели. Двамата си пращали многобройни смс-и. Когато се върнал, й отишъл на гости и така и не си тръгнал.

Двамата имат дъщеричка, която Александър Сано определя като своя живот. Той не си представя животът какъв би бил без детето и жена му в него.

Припомняме, че Косъма от „Под прикритие“ е пастрок на първородното дете на Нели Атанасова. Той завари в дома й Иво Карамански – младши, когото обикна като собствен син.

Младежът обаче вече не живее с тях, защото завърши гимназия и се изнесе на квартира. Така семейната идилия на Сано и Нели продължава само с общото им дете.

Щастието в дома на актьора и бившата мутреса е огромно. По всичко личи, че те са сродни души. Дано това продължи вечно.

„Със сигурност ще останат завинаги заедно, защото са родени да бъдат заедно. Те са създадени да се обичат.“ – споделят приятелите на двойката.

Сано и Нели се ожениха преди 2 години, след като вече бяха се сдобили с дъщеричка. Това още веднъж доказва, че се обичат безусловно и имат намерение да бъдат вечно заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Александър Сано: Жена ми не е човек, тя е…”

  1. Афродита

    юни 12. 2017

    А аз на моя боклук му родих две ангелчета, бях красива колкото нели и много добра майка, а той ме оплю като майка, пълен идиот

Добавете коментар