Пълен обрат: Шведът, обвинен за побоя над Сани Алекса, разкри шокиращата истина! (снимки + подробности)

Пълен обрат: Шведът, обвинен за побоя над Сани Алекса, разкри шокиращата истина! (снимки + подробности)
1 (20%) 1 vote

Сани Алекса втрещи България снощи със снимки от зверския побой!

Бившата звезда от Х Фактор – Сани Алекса вдигна на балон цялата страна снощи, когато разкри, че е била зверски пребита. И то не от кой да е, а от половинката си – швед. Въпросният мъж се казва Сами Кей Суард, а със Сани е от месеци.

Сани Алекса

Сани Алекса взриви мрежата със снимки от побоя

Александра Апостолова, както е пълното име на нашенката, замина да живее и работи в Швеция, където се запозна и със Сами Кей. Не може да се отрече, че заможният швед е и хубав мъж, с излъчване и чар.

Докато двамата се разваха на любовта си, а Сани Алекса не спираше да поства техни общи снимки от яхти и скъпи ресторанти в мрежата, снощи тя изрева, че е била смляна от бой.

Странно, но това се случва само дни, след като България се взриви от престъплението на шведския турист, който ритна в главата наша камериерка на Слънчака. Точно това и самите снимки, които Сани публикува, накараха много потребители да скочат срещу нея и да я обвинят в измама и търсене на сензация, а и пари от шведа.

„Кой знае как я е зарязал човекът, а тя се е озлобила и иска да му отмъсти мръснишката. Че вижте й само снимките – размазан грим, размазана кръв, която идва само от един зъб и текнали сополи. Ако се вгледаш добре ще видиш, че това е всичко друго, но не и реално пребит човек“, пишат потребители.

Самият Сами Кей Суард отговори на въпроса за побоя над Сани Алекса. Той се въздържа от обстоятелствен отговор, но каза следното:

Певицата нарича шведа любовта на живота ми – дори и след побоя

„Това е работа на полицията. Но честно, смятате ли, че ще стоя във Фейсбук и ще ви отговарям на въпросите днес, ако някой е пребит по този начин? Тук в Швеция хората биват арестувани, ако се случи нещо подобно“, са думите на шведа, който не изглежда ни най-малко гузен или изплашен.

Тепърва ще се разследва и ще се констатира какво се е случило. И дали раните на певицата наистина са от удари, или това е чисто и просто макиаж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар