Любов между актриса и футболист вече осем години

Любов между актриса и футболист вече осем години
Гласувайте за статията

Любов между актриса и футболист, но не тук у нас, а на Острова Става дума за Скот Синклеър и още по-известната от него в Англия – Хелън Фланагат.

Двойката Скот и  Хелън Фланагат е сред най-харесваните и обсъждани знаменитости из световните таблоиди, те постоянно демонстрират и в социалните мрежи своята хубава връзка.

Макар да се смята, че футболистите не са много сериозни за обвързване, то Скот е влюбен в половинката си от 2009 година. Двамата не само не са се разделяли, но и дори станаха родители на малката хубавица – Малилда, преди не много време.

След супер успешния си спортен сезон тази година с екипа на Селтик. сега чаровният спортен играч може да се отдаде на заслужената си почивка с красивата си жена и детето. Както пишат и от изданието за спорт и популярни хора – „Гонг.бг“, Хелън дори се смята за още по-известна в Англия. Тя е много харесвана кино звезда, участва в редица сапунени сериали, с доста голям успех.

Щастливи заедно вече над 8 годинки

А през 2013 година я класирах асред най-харесваните известни жени актриси, където тя бе определена за най-привлекателната от критиците на FHM.

Скот и Хелън вече празнуват един успешен сезон, особено на терена за футболиста

След феноменалния успех на екипа си Скот сега е на лятна ваканция, напълно заслужена, той и Хелън обикалят тропическите острови и се радват на любовта си. Това личи от множеството постове и снимки , които главно актрисата споделя с феновете на нея и мъжа й в Интернет.

Разбира се и ние като почитатели на двойката харесваме техните споделяния и им желаем още много успехи в киното, спорта и най-вече в личен план.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар