България се тресе: Кали се нагълтала със сънотворни, едва я спасили! (ужасяващи разкрития)

България се тресе: Кали се нагълтала със сънотворни, едва я спасили! (ужасяващи разкрития)
Гласувайте за статията

Кали е поискала да отнеме живота си, изпила цяла шепа с хапчета!

Певицата Кали, която наскоро удиви мнозина с уменията си в „Черешката на тортата“, разтърси страната. Този път обаче с истина, която е повече от чудовищна и кошмарна. А именно – певицата призна опита си за самоубийство.

Кали

Кали е била на ръба

Кали не искала да живее повече и се нагълтала с цяла шепа сънотворни. Спасили я като по чудо и това, че днес е жива, се дължи само и единствено на Бог. А изпълнителката няма да спре да благодари цял живот.

Причината за шокиращото решение на Кали е изнасилване, което тя преживяла още на 15 години. Както знаем, по онова време тя вече пеела и работела като певица по заведения и кръчми. Насилникът обаче не бил случаен клиент, а познат. Също музикант.

Той издебнал Кали на едно нейно участие, а след това, пиян до козирката, я причакал да си тръгне и я насилил. Седмици наред момичето отказвало да работи и дори не излизала от дома си. Само плачела и се обвинявала, че има вина за станалото.

Тогава дошъл и денят, в който й причерняло пред очите и тя посегнала на лекарствата. Това обаче не е единственото престъпление спрямо нея. През 1998-ма година в дискотека „Биад“ в столицата тя е била насилена втори път.

На участието й бил самият Георги Илиев с охраната си. И точно гардовете му причакали Кали в гримьорната. Нахвърлили й се и започнали да се гаврят с нея. За късмет лично Жоро Илиев я спасил. Той влязъл случайно в помещението и разгонил хората си.

Кали му е благодарна и до днес, а първородния си син кръщава на него. По онова време малцина знаят, че тя е била любовница на Сашо Роман. Двамата били заедно около половин година, а после тя подписва с фирмата на Слави Трифонов и нещата й потръгват.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “България се тресе: Кали се нагълтала със сънотворни, едва я спасили! (ужасяващи разкрития)”

  1. ivo

    юни 12. 2017

    Ama kakvo iznasilvane , tia dava na vsichki podred ???

Добавете коментар