Страшна трагедия: Енджи Касабие загуби децата си! (диетоложката щеше да роди близнаци)

Страшна трагедия: Енджи Касабие загуби децата си! (диетоложката щеше да роди близнаци)
Гласувайте за статията

Енджи Касабие изгуби двете си деца в шестия месец!

В шестия месец от бременността си, диетоложката с ливански корени Енджи Касабие загуби децата си. Тя беше бременна не с едно бебе, а с близнаци. Които чакаше и за които се молеше повече от всичко на света.

Енджи Касабие

Енджи Касабие изгуби двете си бебета в шестия месец от бременността си

Касабие едва днес намерила сили да сподели мъката си и да разкаже за трагедията си, която се разиграла преди повече от месец и половина. Досега обаче тя нямала сили дори да говори с някого и да излезе от дома си, камо ли да споделя драмата си пред медиите.

Енджи усетила силни болки в областта на стомаха, но лекарите й казали, че това е нормално. След дни обаче се оказало, че е получила силни контракции и е изгубила децата си. Новина, която я довършила напълно.

Този, който бил плътно до нея в болката й и й дал сили да продължи напред, е съпругът й Рабих. Припомняме, че красавецът беше носител на титлата Мистър Ливан. Двамата с Енджи Касабие се радваха на любов като в приказките, а сватбата им беше умопомрачителна.

След загубата на двете бебета, Енджи Касабие рухнала напълно и само рамото и обичта на Рабих я спасили от депресията и от нещо много по-страшно. Тя самата признава, че едва ли някога ще намери начин да се отблагодари на половинката си за всичко.

Въпреки трагедията, двамата съпрузи не са изгубили вярата и надеждата си, че някой ден ще имат свое дете. Плюс това лекарите уверили Енджи, че тя е напълно здрава и нищо не й пречи след време да опита да забременее отново. И този път да износи и роди здраво бебе.

Ние също й го пожелаваме от сърце и се надяваме, че добрата новина ще дойде по-скоро от очакваното.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар