Десислава потресе: Готова съм да бъда самотна майка, ще си гледам бебето и сама! (виж изповедта й тук)

Десислава потресе: Готова съм да бъда самотна майка, ще си гледам бебето и сама! (виж изповедта й тук)
Гласувайте за статията

Десислава само преди седмица призна, че е бременна!

Само преди седмица Десислава призна, че очаква бебе. 38-годишната певица, която наскоро участваше в „Като две капки вода“ и остана на второто място, е бременна в петия месец. Затова и всички говореха колко е напълняла.

Десислава

Десислава не се притеснява, че може да стане и самотна майка. Щяла да си гледа бебето и сама

Тя обаче ревностно пазеше тайната си, а на нападките отвръщаше, че просто обича да си похапва и диетите не й действат. Бащата на бъдещото бебе е 20-годишният боксьор Благой Найденов. Който е с цели 18 години по-млад от нея.

След като новината за бременността й стана факт, излезе наяве и друга истина. А именно, че родителите на Благой Найденов не са примрели от щастие задето ще стават баба и дядо. А и как да бъде другояче, след като майката на Малката Кобра е само с няколко години по-възрастна от самата Десислава.

Тези неща обаче, както и одумките на хората, ни най-малко не тревожат певицата. Поне доколкото разбрахме от собствените й думи. Изпълнителката е отледала сама и първия си син Майки, затова не се вълнува особено колко ще продължи идилията й с Найденов.

„От две и повече години ни разделят, а ето, че още сме заедно. Хубаво ми е сега с него и не мисля за друго. Ясно ми е обаче, че любовта има склонността да отминава. Ако това се случи, то изобщо не се тревожа, че ще бъда самотна майка. Справяла съм се сама в живота си винаги и съм свикнала. Аз съм силна жена и мъжко момиче“, призна Десислава.

Тя твърди, че единственото, което е от значение в момента, е здравето и живота на бебето й. А за останалото има кой да се погрижи – вярва силно в съдбата и най-вече в добротата на Бог. Ние също й пожелаваме лека и безпроблемна бременност, както и щастливо раждане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар