След победата в „Гласът на България“: Радко Петков потресе всички с истината за Сара Сюзет! (виж тук)

След победата в „Гласът на България“: Радко Петков потресе всички с истината за Сара Сюзет! (виж тук)
Гласувайте за статията

Радко Петков е големият победител в „Гласът на България“!

16-годишният Радко Петков грабна първото място в „Гласът на България“ снощи. Освен моралната гордост от победата, той си тръгна по-богат с цели 50 000 лева. Които ще инвестира в музикалното си развитие и образование.

Радко Петков

Радко Петков каза истината за Сара Сюзет и благородната й постъпка на финала на шоуто

Момчето от Троян, което се превърна в любимец на публиката още преди две години в шоуто „Големите надежди“, показа, че България има невероятни таланти. Но и добри хора.

В участието си в сутрешния блок на Би Ти Ви днес, Радко Петков шокира зрителите с истината за Сара Сюзет. Филипинката с извънземния глас беше основната му претендентка за победата.

„Никой не знае, но преди да разберем крайния резултат минути преди финала, Сара стискаше палци да спечеля аз. Това е огромен жест от нейна страна и показва какъв прекрасен човек е тя всъщност. Обичам я. И нея, и останалите участници, с които станахме приятели през тези месеци“, разкри Радко Петков.

Припомняме, че битката между него и Сара Сюзет наистина бе доста оспорвана и несигурна до последно. И двамата се справиха повече от великолепно с последните си песни. Той на Васил Найденов, а тя на Селин Дион.

Сара Сюзет отнесе среброто в шоуто, но да не забравяме, че талантът й беше признат от всички. Дотолкова, че зрителите я избраха пред самата дъщеря на Глория – Симона Загорова преди две седмици.

Оттук нататък ще следим развитието и на двамата фаворити в „Гласът на България“. И дано наистина да имат бъдеще в родната поп музика, а не да потънат в забвение като редица победители от предишните сезони.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар