Майката на Луиза Григорова проговори за бременността: Нямам търпение да бъда бабче!

Майката на Луиза Григорова проговори за бременността: Нямам търпение да бъда бабче!
Гласувайте за статията

Майката на Луиза Григорова с емоционална изповед след тайната сватба на дъщеря си.

От миналия уикенд Луиза Григорова официално е госпожа Макариев. Майка й Ивет е шефка на една от най-големите модни агенции у нас, но в последните години избягва светския шум и интереса върху себе си. Покрай венчавката на дъщеря си, обаче, не пропусна да сподели насъбралите се в нея емоции, научи kliuki.bg.

Модната щефка потвърди слуховете за дъщеря си Ивет Григорова

Модната шефка потвърди слуховете за дъщеря си Луиза Григорова

Ивет Григорова гостува в шоуто на Венета Райкова. Там тя сподели, че е плакала много на морската сватба. За нея е била прекалено емоционален и красив момент, в който не е могла да сдържи сълзите си. И тя, като булката, е била с кубинки на церемонията. Не по-малко вълнение се усеща у модната шефка, щом заговори за слуховете около бременността на дъщеря й Луиза Григорова.

„Готова съм да стана баба“, призна Ивет в национален ефир. С тези свои думи почти призна, че след няколко месеца актрисата ще я дари с внуче. Дни след сватбата си, звездата от „Откраднат живот’ отпразнува рожден ден на морския бряг и демонстрира подозрително коремче, напук на винаги слабата си фигура. Малко преди това, Луиза Григорова призна, че с Мартин Макариев искат момиченце.

А сега, нищо чудно тяхната принцеса вече да е зачената и затова и да са побързали със сватбата! Свекървата на Макариев не скри, че прекалено много го харесва за зет и ще се радва безгранично на ново попълнение в семейството, пише hotnews.bg.

Ивет Григорова дипломатично коментира, че не знае по каква причина се е разпаднал първия брак на режисьора. Няма никакви съмнения, обаче, че двамата с дъщеря й са лудо влюбени и сватбата е била просто логично продължение на връзката им. А сега само остава да видим дали Луиза Григорова наистина е бременна, както все повече факти потвърждават.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Майката на Луиза Григорова проговори за бременността: Нямам търпение да бъда бабче!”

  1. тъщата

    юни 12. 2017

    Свекървата на Макариев????

Добавете коментар