Иван Манчев пред инфаркт: Топготвачът свали 12 килограма!( Ето как)

Иван Манчев пред инфаркт: Топготвачът свали 12 килограма!( Ето как)
Гласувайте за статията

Иван Манчев изпаднал в ступор от лекарски преглед!

Иван Манчев бил доста изплашен от прегледа на личния си лекар. Топ готвачcт отишъл на преглед, защото не се почувствал добре. Той се запъхтявал, често не му стигало въздух. Освен това се уморявал лесно и изпитвал неразположение, и слабост. Иван Манчев доста се ошишкал през зимата.

Тогава той наблягал на домашните гозби и свинското, и ефекта бил катастрофален. Майсторът на черпака бил натрупал изненадващо повече от дванадесет килограма и затова не се чувствал удобно. Лекарят обаче доста го стресирал. Той му казал, че е в прединфарктно състояние. Заради което трябва да спазва определена диета и да тренира повече.

Иван Манчев доста се уплашил. Той решил да послуша белите престилки и да се вземе в ръце. За целта водещият на „Кошмари в кухнята” започнал да спазва здравословен начин на живот. Поне колкото умее. Освен това влизал във фитнеса винаги, когато имал такава възможност.

И в залата за тренировки се потил повече от два часа. За да се движи повече, Иван Манчев си купил и колело. С него той всеки ден тръгвал от дома си в софийския квартал „Павлово” до ресторанта си. Заведението му било в центъра на столицата и топ готвача пристигал там винаги на две колела.

Шеф Манчев си пиел и редовно хапчетата за високо кръвно. Лекарите му ги изписали, за да се лекува от невротичните състояния, в които изпадал често.Кулинарът изключил от менюто си газираното и алкохола. Освен това ограничил тестените изделия и сладкото.

Иван Манчев

Иван Манчев е на спешна диета

Наблягал повече на рибата и нетлъстите меса, като пилешко и телешко. Така за отрицателно време готвачът успял да свали повече от даванадесет килограма. Шкембето му се прибрало, бедрата му заякнали и отслабнали. Както и ръцете му. Само за няколко месеца съдията на „Черешката на тортата” придобил съвсем нова визия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар