Ники Дойнов не знае що е настинка: С този илач държи болестите далеч от себе си!

Ники Дойнов не знае що е настинка: С този илач държи болестите далеч от себе си!
Гласувайте за статията

Ники Дойнов не знае що е настинка

Ники Дойнов почти никога не е лягал болен или е отсъствал от работа заради болест. Докато колегите му се тръшкат от вируси и летни настинки, водещият на новинарския блок по Нова е здрав като бик.

Ники Дойнов

Ники Дойнов не знае що е болест

Наскоро Ники Дойнов признал, че изобщо не използва лекарства. Той се лекувал само с народни лекарства и никога не прибягвал до химията.

Освен това новинарят използва различни начини да подсили имунната си система. И те били толкова ефективни, че новинарят много рядко се тръшкал на легло.

Според негови колеги той си хапвал мед на килограми. И най-много предпочитал течното злато на трапезата си през зимата. Но и лятото не се отказвал от този лечебен деликатес.

Ники Дойнов имал още много начини да съхрани здравето си. Само че единствено и само с народни илачи.

Новинарят имал специална рецепта. Тя се предавала от неговата баба.С нея се лекувала и лелята на баба му. Майка му също я знаела и я предала на сина си. Тя била комбинация от много билки и ракия.

Но сместа задължително престоявала на тъмно, като се киснела определено време. Тайната обаче Ники Дойнов не казвал на никой колега. Това била семейна рецепта и той не искал да е сподели с хората от медията.

„Лекарството е невероятно. Лекува почти всичко. Смесват се билки, които могат да се намерят навсякъде и ракия. Този извлек се пие, само че определено време престоява на тъмно. Действа безотказно”, споделил само това Дойнов. И категорично отказвал да издаде тайната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар