Антония Петрова захвърли лукса: Спи по палатки и обикаля с колело! (Снимки)

0

Антония Петрова загърби лукса!

Антония Петрова вече не живее луксозния живот, който й осигуряваше руския милионер. Александър Бередин. Миската, по-известна като Тоца Крокодила се е променила коренно. С новият си приятел тя обикаля страната с колело и спи по палатки.

Новото й гадже не я води до петзвездни хотели и екзотични дестинации. Приятелките й не могат да повярват, че тя е загърбила грандоманията си и вече е станала като една средностатистична туристка.

Тоца захвърли лукса

Антония Петрова винаги е казвала с доза презрение, че мерките й са манекенски и няма нужда от повече тренировки. Но с преходите си на две колелета тя оспорва собствената си теория. Защото миската се хвали в социалната мрежа, че кръстосва Черноморието на две колелета и спи по палатки.

Оказва се, че новия й Николай хич не си пада по скъпо платени екскурзии. Той е много по–млад от екс съпруга й Бередин, но и значително по-беден от него. Засега й предлагал само почивки по палатки и преход, яхнали два велосипеда.

Антония Петрова
Антония Петрова яхна колелото

Преди време Антония Петрова се кълнеше, че за нея спорт не й трябва. Обичайната й поза бе с коктейл в ръка, излегнала край някой басейн на тузарски хотел. Моделката бе категорична, че никой няма да я види в по-различна поза.

Наскоро Тоца се похвали с постижение. Че е изминала разстоянието от Лозенец до Резово именно на велосипед. Заслугата била единствено на Николай. Според приятелите им той бил човек, който обичал екстремните спортове. Катерел се по планините, карал колело, сърф и тренирал всички онези спортове, които качвали адреналина на макс.

Антония Петрова го подкрепяла с цялото си сърце и душа. „По-добре в планината с любим човек, отколкото на Малдивите с човек, който не понасяш”, написала на личния си профил Антония Петрова. За никой не е тайна към кого са адресирани думите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.