Атанас Колев публично: Откликнах на интимните желания на Мария, но…! (разкритията му ще ви отвратят)

Атанас Колев публично: Откликнах на интимните желания на Мария, но…! (разкритията му ще ви отвратят)
Гласувайте за статията

Атанас Колев разкри цялата истина за Мария Илиева и това, което му е причинила!

Рапърът Атанас Колев отврати цялата държава с разкритията си за Мария Илиева, които са чудовищни. Както вече знаем, Наско се отказа да работи с всякакви лейбъли и продуценти, които няколко години го манипулират и крадат.

Мария Илиева

Мария Илиева се възползвала от Атанас Колев, макар че може да й бъде син

Първо той се разочарова от Саня Армутлиева и „Вирджиния Рекърдс“. Къдрокосата дама обаче, поне не пожела да се възползва от него в интимен план. Нещо, което не се отнася за другата му „благодетелка“ в лицето на Мария Илиева.

Която си поискала директно от Атанас Колев, макар че може да му бъде майка. Припомняме, че Наско стартира в Х Фактор едва 16-годишен. А само година по-късно се озовал в леглото на кака си Мария Илиева.

Самият той потвърди това, след като му беше зададен логичния въпрос защо от известно време насам Илиева му е враг. И защо се опитва да пречи на кариерата му. Да не би да не е отвърнал на интимните й щения?!

„Аз на интимните й желания отвърнах, така че не вярвам да е затова. Мария реално погледнато не може да има нищо срещу мен. Тя е и по-известна, и по-богата, и с много повече власт и връзки. Не знам какво толкова я е подразнило. Може би, че отказах да бъда повече кукла в ръцете й“, коментира Атанас Колев.

Той обаче е категоричен, че злобата на Марийка изобщо не го вълнува. Нито това, което може да му направи. Да, той призна, че иска да направи общ проект, да речем с Криско. Но двамата с Илиева са приятели и той застанал на нейна страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар