Неземно щастие в дома на олигарха Николай Гигов: Щерка му Ели Гигова хвърли бомбата! (виж тук)

Неземно щастие в дома на олигарха Николай Гигов: Щерка му Ели Гигова хвърли бомбата! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ели Гигова накара кланът Гигови да отвори шампанското!

Неочаквано щастие накара Николай Гигов да гръмне шампанското. Олигархът не е на себе си, заради единствената си дъщеря Ели Гигова. Която го сюрпризира с новина, каквато винаги е чакал. Но вече не смееше да се надява.

Ели Гигова

Ели Гигова най-после откри човека за себе си

Не, не бързайте да мислите, че красивата Ели е бременна. И това ще стане, но друг път. Първото, което трябваше да направи тя обаче и за което семейството й се молеше от години, е да си намери половинката в живота.

Е, случи се. Ели Гигова не само си намери партньор, но и това лято ще го води в България, за да го представи на бъдещите му тъстове. Хубавицата, която учеше в Колумбийския университет в Америка, се влюби в богат и успешен янки на име Стивън.

Стивън работи в една от големите консултантски компании в столицата на САЩ – Вашингтон. А паралелно с това бил и гостуващ лектор в Колумбийския университет.

Именно там той се срещнал с Ели Гигова и останал привлечен от красотата, стила и ума на брюнетката. Той се заинтригувал особено много от факта, че Ели е българка. Но в живота си е работила и живяла на толкова много и различни места.

Двамата започнали да се срещат редовно, а вече прекарвали всеки уикенд заедно. Връзката им върви чудесно и тъкмо затова Ели Гигова се решила да го представи на баща си и близките.

Припомняме, че след връзката си с Петко Димитров, тя остана сама и имаше само мимолетни увлечения. Които винаги завършваха с раздяла. Всички вече се тревожеха, че такава прелестна жена ще си остане стара мома, когато хоп – чудото се случи.

„Явно Ели не е за нашите родни балканджии, повечето от които са си направо простаци. Тя е фина, от друго тесто е замесена. Радваме се, че накрая намери мъжа, който й подхожда“, коментират нейни познати.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Неземно щастие в дома на олигарха Николай Гигов: Щерка му Ели Гигова хвърли бомбата! (виж тук)”

  1. Кети

    юни 13. 2017

    Много щастие ти желая, хубава Ели. Постигна това, за което аз само мечтая, с най-хубави чувства към теб. Явно щастието не идва при всички. Дано тези след нас бъдат по-добри и имат повече късмет.

Добавете коментар