Истински женкар! Какво стана между Иван Лечев и Анелия?!

Истински женкар! Какво стана между Иван Лечев и Анелия?!
Гласувайте за статията

Иван Лечев откровено си пада по Анелия и затова я покани да пее с Радко Петков!

Китаристът Иван Лечев е сред най-големите женкари на България. Той стана на 60 г., а продължава с похожденията си. Очите му все още шарят навсякъде и това е видно за всички.

Иван Лечев си пада по Анелия

Иван Лечев харесва Анелия като жена

Последният път, в който се забеляза такава тенденция, е при поканата му към попфолк певицата Анелия. Звездата на ФСБ много я харесвал като жена и затова поискал да я включи във финала на „Гласът на България“.

Според слуховете, Иван Лечев открай време си падал по Ани и само чакал повод да работи с нея. Той бил наясно, че едва ли ще може да я свали, но поне се надявал да я види на сцената отблизо.

Припомняме, че китаристът показа своето женкарство още по време на битките в предаването. След като „открадна“ Илона Иванова в отбора си, добре я опипа отзад.

Самият факт, че майката на втория син на Лечев е с около 30 г. по-млада от него, говори достатъчно за неговото женкарство, Известни са негови прояви от миналото, които също доказват тази теза.

Според слуховете, китаристът се пробвал и с Анелия, но ударил на камък. Той я поканил на по питие след финала на шоуто, ала тя се измъкнала с оправданието, че има участие.

Говори се, че по време на цялото предаване Иван Лечев гледал похотливо по-красивите участнички. Той демонстрирал своето женкарство при всеки удобен момент, което понякога дразнело близките на въпросните девойки.

Дори да не сваля някоя жена, китаристът показвал интерес към нея чрез кавалерство и джентълменство. Нещо, което винаги се харесвало на дамите, защото у българския мъж вече се среща все по-рядко.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар