Топ сензация: Николета и Ники Михайлов ще стават родители! (новината втрещи всички – подробности)

Топ сензация: Николета и Ники Михайлов ще стават родители! (новината втрещи всички – подробности)
Гласувайте за статията

Николета Лозанова и Ники Михайлов ще имат свое дете!

Супер сензация разтърси България днес. А именно новината, че Николета Лозанова и Ники Михайлов ще стават родители. Плеймейтката и водеща на „Папараци“ ще направи вратаря баща за първи път. Без значение какво мисли и казва семейството му.

Николета

Николета Лозанова и Ники Михайлов ще имат две деца

Нещо повече – двамата ще имат не едно, а две отрочета. А с малката Никол Божинова семейството им се доближава до тези на многодетните двойки.

Разбира се, това тепърва предстои. Но неизменно ще се случи. Така прогнозира днес известната ясновидка Мария Асенова пред вестник „Телеграф“. И е готова да се обзаложи за истинността на думите си.

„Тези двамата – Ники и Николета имат наистина силни и огнени чувства един към друг. Обичат се лудо и трябваше да се съберат, няма друг начин. Лошото при тях е, че той е Вода – зодия Рак, а тя е Огън в Стрелец. Има известна несъвместимост, но виждам, че ще останат заедно“, казва ясновидката.

Тя предрича неспокойна връзка и съжителство между Николета Лозанова и Ники Михайлов, защото двамата щели много да се карат и да спорят. А причините почти винаги ще бъдат основани на базата на ревността.

Но с течение на времето, а и когато станат родители, нещата все повече ще се успокояват и те ще останат заедно до дълбоки старини. Ники и НиЛо ще имат две деца, които ще обичат много и те ще им бъдат радостта и гордостта.

„Николета вече има своята си дъщеричка от Валери Божинов, но й предстоят още две деца. И двете ще бъдат от Ники Михайлов. Просто този мъж й е орисан от съдбата, няма измъкване от него. Не и в този й живот“, убедена е Асенова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар