Гавра във Вип Брадър: Марги Хранова дели Къщата с кифли, Сашка Васева и… (виж кой още влиза на есен)

Гавра във Вип Брадър: Марги Хранова дели Къщата с кифли, Сашка Васева и… (виж кой още влиза на есен)
Гласувайте за статията

В Къщата на Вип Брадър тази година ще се съберат коренно противоположни личности!

Страшен шок и дори гавра е подборът на продуцентите на Вип Брадър този сезон. През есента в Къщата ще влязат коренно противоположни личности, звездата сред които ще е голямата певица Марги Хранова.

Вип Брадър

Идният сезон на Вип Брадър ще бъде истински ужас за съквартирантите в Къщата

Маргарита Хранова ще прибере хонорар от 150 000 лева за участието си. През годините й е предлагано неведнъж, но досега изпълнителката не се е съгласявала да рискува. Ето, че сега е дошъл момента. Дали е нацелила подходящия обаче е друг въпрос.

Защото Марги Хранова ще трябва да дели месеци наред един покрив със Сашка Васева и още няколко… кифли. Или така наречени моделки като Джулиана Гани, Мартина Юрукова, Дилена Димитрова и други. Говори се, че във Вип Брадър ще влязат още поне три-четири златотърсачки.

Те няма да имат хонорар, защото в Къщата им предстои битка една срещу друга. И само фаворитката на зрителите ще гушне награда от 100 бона.

На есен във формата се говори, че може да влезе и колежката на Марги Хранова – Силвия Кацарова. Което ще е истинско щастие за Хранова, стига изпълнителката на „Големия кораб“ да приеме.

В Къщата със сигурност ще има и мъжко присъствие като на първо четене се спряга Драго Чая. Приятелят на Ритон се навил да участва след като дружките му събраха кураж и го направиха преди време.

Какво още има да видим и какво ще ни сервират звездите на Вип Брадър идния сезон, предстои да разберем след няколко месеца. Когато любимото шоу на зрителите ще се завърне с гръм и трясък на екрана.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар