Шок в „Черешката на тортата“: Невменяема ли е Дара?! (младата певица побърка всички – виж тук)

Шок в „Черешката на тортата“: Невменяема ли е Дара?! (младата певица побърка всички – виж тук)
Гласувайте за статията

Добре ли е с главата Дара, това се питат и зрители, и участници!

Дарина Йотова – Дара стана най-обсъжданият участник в „Черешката на тортата“ тази седмица. Нищо, че вчера не беше нейната вечер, а тази на певеца Илиян Тупалката.

Дара

Дара се показа като тотално неадекватна в „Черешката на тортата“. Зрители изпаднаха в ступор от поведението й

Илиян и останалите участници обаче някак минаха покрай капките и останаха извън полезрението на зрителите. Които не спират да обсъждат младата Дара и да се питат невменяемо ли е това момиче или има някакво друго психично заболяване.

Напълно адекватен въпрос, предвид неадекватното поведение на певицата през цялата вечер. Дарина Йотова не спря да крещи, да пищи и да подскача в дома на Илиян.

То не бяха лиготии, то не беше чудо. Виковете й не на шега изплашиха останалите, особено писателя Константин Трендафилов. Който заяви съвсем сериозно, че на Дара й е нужна клетка. Със здрав катинар при това.

„Дара наистина се нуждае от клетка за някои от следващите вечери. Това, което виждам тук, ме смайва. Не знам дали е такава и когато около нея няма камери и хора, но тя е в състояние да гръмне ей така – от най-малкото нещо“, коментира Трендафилов.

А останалите я гледаха така, сякаш на масата им има извънземно. Припомняме, че Дарина Йотова е дете на разведени родители и самата тя признава, че от малка е свикнала с този факт.

Дали обаче налудничавото й поведение се дължи единствено на този развод, или просто си е „родена такава“… това си знае само тя, засега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар