Кака Деси или Лора: Новото гадже на Зарко комплексира Десислава! (само я вижте – СНИМКИ)

Кака Деси или Лора: Новото гадже на Зарко комплексира Десислава! (само я вижте – СНИМКИ)
2 (40%) 1 vote

Десислава се пръска от женска злоба заради хубавата като принцеса Лора Лилова!

Лора Лилова – това е името на женския кошмар на Десислава. И името на новата любов на Зарко Савов. ММА боецът, който години наред топлеше леглото и сърцето на поп фолк певицата, вече е сериозно обвързан.

Десислава

Новата на Зарко смачка егото на Десислава

18-годишната девойка от Русе е неговата половинка. Двамата са заедно от повече от година, но доскоро крили връзката си от родителите на момичето. Миналия месец Лора Лилова беше абитуриентка и буквално блесна сред съученичките си.

Не може да се отрече, че момичето е надарено с изумителна, при това естествена красота. Много по-хубава е от Десислава, дори когато певицата беше на нейната възраст.

Лора завърши Английската гимназия в дунавския град, а със Зарко Савов се запознали в обща компания. ММА боецът вече не си спомня дори името на бившата си, камо ли да се терзае от факта, че тя е бременна от боксьора Благой Найденов.

Както вече знаем, Десислава ще роди до няколко месеца. В момента тя е бременна в петия месец, което се стовари като гръм върху родителите на 20-годишния Благой Найденов.

Близките на Деси обаче също са притеснени и то заради огромната разлика в годините им. „Като знаем колко малък е още Благой, какво ще стане ако види и той някоя свежа и млада Лора и се влюби в нея. А детето им вече ще е родено. Ще казват хората след няколко годинки – какво прави този млад жребец с леля си“, коментират познати на Десислава.

Тепърва и ние ще видим как ще се развие тази тяхна необичайна любов и дали пък няма да станат едно от изключенията по света. И да живеят заедно до старини. Старините на Десислава, разбира се…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кака Деси или Лора: Новото гадже на Зарко комплексира Десислава! (само я вижте – СНИМКИ)”

  1. логично

    юни 13. 2017

    Eвтинко, типично средностатистическо курве-кифле от чалга поколението. След 1-2 разпаряния пардон снасяния на така желаните от … как му беше името … чавета ще заприлича не на леля, а на баба. За справка-виж разните весели, николети, алисии и прочее употребени за разплод и изоставени „девойки“ – срокът им на годност на кифлетата от тая реколта е 5 дни, а срокът на годност на връзките им от типа синец ти родих – плати ми мурафета – минус безкрайност. но пък какво друго заслужават келешите от същото поколение. така че кифли за келеши. келеши за кифли. еквивалентна размяна. пито-платено. хахахахахахаха.

Добавете коментар