Победителят в „Гласът на България“ не може да повярва: Радко Петков е в ступор! (виж какво се случи)

Победителят в „Гласът на България“ не може да повярва: Радко Петков е в ступор! (виж какво се случи)
Гласувайте за статията

Радко Петков е в тотален ступор и не знае какво да каже!

Той е големият победител в „Гласът на България“. Той е 17-годишният Радко Петков от Троян, който безапелационно отвя конкуренцията и грабна приза в шоуто. Както и огромната награда от 50 000 лева.

Радко Петков

Радко Петков не може да повярва

В неделя вечерта Радко Петков не се сдържа и се разплака от вълнение на финала. Той не вярваше, че зрителите са гласували най-много за него. И че успя да измести дори всепризнат талант като филипинката Сара Сюзет.

Но това е факт. Момчето от Троян стана звездата на България и вече два дни не може да си отдъхне от бягане от студио в студио и от интервю на интервю. Сладка умора, както ще кажем и ние.

Днес обаче Радко Петков остана като зашеметен и в тотален ступор. Той получи изненадваща новина, която го накара да заплаче досущ като на финала на „Гласът на България“.

Вестта му беше съобщена от неговия ментор Иван Лечев и тя е, че тези дни момчето влиза в студио, за да запише първата си песен. И не каква да е песен, а лично подбрана от великия ни китарист.

Работил с най-големите в музикалния бизнес и дори със самата Лили Иванова, Иван Лечев познава най-добрите композитори и текстописци у нас. Именно на тях е заръчал да напишат песен за Радко. Такава, която да отговаря на неговия глас, усет за музика и стил.

„Радко не е на себе си. В продължение на сигурно 15 минути седеше и дума не можеше да обели. Само се кокореше и от очите му течаха сълзи. Той толкова години учи и се бори, за да успее. А сега, когато мечтата му вече се сбъдва, трябва да се ощипе, за да повярва“, смеят се негови познати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар