Скандал! Рут Колева попиля Първата дама: Тя е първа мотика!

Скандал! Рут Колева попиля Първата дама: Тя е първа мотика!
5 (100%) 1 vote

Рут Колева разбуни духовете в обществото с поредното си скандално изказване.

Два дни след поста на Десислава Радева по повод София Прайд, Рут Колева предприе контраатака. Певицата е известна с острия си език, поредната жертва на който стана Първата дама. Коментарът на червенокоската е много по-скандали от този на президентшата и разпали скандала с нова сила, узна kliuki.bg.

Рут Колева пак е на всяка манджа мерудия

Рут Колева пак е на всяка манджа мерудия

От президентството обясниха, че постът на Десислава Радева е изцяло лична позиция, каквато тя е свободна да изрази, както всеки друг гражданин. Но, на Рут Колева явно тази свобода и позиция никак не са й се понравили. Затова е не пропусна да остане по-назад и да привлече отново вниманието към себе си покрай поредния обществен скандал.

„Първа дама? По-скоро първа мотика!“, избухна певицата във фейсук. Тя нарече Първата дама „глупава госпожо“. След това я запита задочно защо не е пуснала „тия коментарчета“ след срещата на НАТО, докато се снима със съпруга на Министър Председателя на Люксембург – Готие Дестене, пише hotnews.bg.

Според Рут Колева, всичко при Десислава Радева става, когато е изгодно. А хомофобията не се толерира на местата, където Първата дама има да покаже „скъпите си рокли и селските претенции“. Накрая певицата заключва, че явно я е яд, че не са й дали достатъчно внимание.

Гневните думи на Рут Колева буквално подпалиха мрежата и генерираха куп коментари за отрицателно време. Така и тя постигна своята основна цел – не да изрази своята публична позиция, а да се направи на интересна и да напомни за себе си, защото явно с песните не й се получава!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар