Бомба: Шведският годеник на Сани Алекса разкри нещо потресаващо! (още подробности)

Бомба: Шведският годеник на Сани Алекса разкри нещо потресаващо! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Сами Кей Суард не остана безмълвен след побоя над Сани Алекса!

От няколко дни държавата се тресе заради побои на шведи над българки. Първият скандал беше с камериерката в Слънчака, а сега и Сани Алекса. Певицата от Х Фактор, която показа обезобразеното си от бой лице в мрежата и пред камерите.

Сани Алекса

Годеникът на Сани Алекса решен да я съди и отрича да е чудовище

Сани Алекса, която живее в Швеция и беше лудо влюбена в шведа Сами Кей Суард, изрева от физическото му посегателство над нея. Тя разказа ужасяващата история как той я е смлял от бой само затова, че е защитавала българите пред него. Които той нарекъл цигани след пиянски запой.

Нещата обаче не приключват дотук. Сани Алекса е решена да се оплаче в полицията от побойника. Който обаче също не остана безучастен. Сами Кей Суард се е заканил да заведе дело и да даде на съд певицата. Представете си…

„Ако каже само още една дума против мен и ако спомене името ми някъде, ще я съдя до дупка. И ще я осъдя, защото правото е на моя страна“, категоричен бил шведът.

Познати на Сани Алекса и Сами Кей Суард разкриха, че шведът си има своя теория за случилото се, която щял да представи на делото. А именно, че българката го е манипулирала и е целяла да се облагодетелства от положението и състоянието му.

Той бил убеден, че травмите на гаджето му далеч не са толкова големи, както тя ги представя. А снимките били целенасочено размазани с цел да предизвикат този ефект.

Шведът не отричал скандала с Александра Апостолова, както и раздялата им. Но твърдо не бил съгласен, че я е спукал от бой и я е малтретирал и преди. Просто не се разбирали и той отдавна искал да скъса с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар