Ето ги и петте най-красиви на света

Ето ги и петте най-красиви на света
4.7 (93.33%) 3 votes

Ето ги и петте най-красиви на света жени. една неформална, но любопитна класация посочи следните знаменитости като най-привлекателни сред популярните женски имена на световния шоубизнес.

Ема Уотсън

Ема Уотсън

Най-любопитното е, че в тази статистика отсъства толкова желаната Анджелина Джоли, все пак на нея й възрастта й вече е по-голяма, а и тя доста дълго време оглавяваше всички класации за красиви жени по света.

В тази подредба обаче сега начело излиза Ема Уотсън, следвана от актрисата, наследница на популярните си родители – Дакота Джонсън. Тя стартира своята кариера с лентата „50 нюанса сиво“. Лентата предизвика множество противоречиви коментари, но като цяло беше обявена за един от най-несполучливите и скъпо струващи проекти. За Ема Уотсън можем да кажем, че тук женственост и красота са наистина дадени в големи дози и нейното присъствие на светски събития е определено желано от репортери и фотографи.

Останалите дами, определени като пет от най-хубавите по света са: Тейлър Хил, Приянка Чопра и доста известната от години музикална звезда Бионсе, коментират и в светското издание „Една.Бг“.

И ние от изданието за новини „Клюки.бг“ също споделяме виждането, че горе посочените дами са наистина съчетание на красота, чар и доста талант. А да не забравяме и че, като цяло посочените знаменитости са с доста естествени форми и визия, което може би прави красотата им още по-голяма.

Само можем да споменем, че Бионсе освен с добри музикални умения, умело танцуване и незабравимо присъствие на живите си изпълнения е пословична и с усета с за бизнес и инвестиции. И не случайно, тя и половинката й Джей Зи управляват милиони и са сред най-скъпо платените изпълнители от техния бранш. Желаем им още много хитове, а защо не и наследници.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар