Уникум: Михаела Филева се унижи пред Павел Николов! (виж какво направи, за да е отново с него)

Уникум: Михаела Филева се унижи пред Павел Николов! (виж какво направи, за да е отново с него)
Гласувайте за статията

Михаела Филева падна твърде ниско, за да се събере пак с рапъра!

Михаела Филева и рапърът Павел Николов отново са заедно. Връзката им възкръсна на финала на „Гласът на България“, след като бяха разделени от месец април. Това разкриха техни близки приятели, а и двамата публикуваха нагледно кадър от щастливия миг.

Михаела Филева

Михаела Филева сама потърси Павел, за да се сдобрят

Щастлив за Павел вероятно, но едва ли за Михаела Филева. Защото певицата била тази, която направила първата крачка към помирението. И се унижила сама пред рапъра от дуета Павел и Венци Венц като отишла в залата преди финала.

Михаела поискала от Павел да си поговорят и му дала да разбере, че е простила и забравила всичко, което й е причинил. Постъпката й буквално опули множество дами, тъй като не всяка жена е склонна да прости и приеме рогата на главата си.

Припомняме, че Филева и Николов скъсаха след като Павел наточи лиги по една от кандидатките за „Гласът на България“ в самото начало. След което, разбира се, флиртът не остана само флирт, а си имаше и физическата реализация в леглото.

Заради честите закъснения и уклончиви обяснения на Павел, Михаела Филева бързо разбра за какво иде реч. Бясна от ревност тя посочи вратата на гаджето си, а после изпадна в самосъжаление и депресия.

И тъкмо, когато вече приятелите и близките й решиха, че е минало време и тя е свикнала без Павел, певицата клекна. Мишето признала на рапъра, че не е спирала да го обича. Но го помолила никога повече да не я наранява така.

Павел обещал. Къде ще ходи?!… Само времето обаче ще покаже дали е бил искрен, или самодоволно е потрил ръце от жеста на наивното си гадже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар