Дженифър Анистън: Казах на Брад, че ще си умре сам!

Дженифър Анистън: Казах на Брад, че ще си умре сам!
Гласувайте за статията

Дженифър Анистън е доволна от злощастната съдба на Брад Пит!

Актьорът Брад Пит в момента е сам като куче. Той бе изоставен от съпругата си Анджелина Джоли и вече живее отделно в едно от своите имения.

Брад Пит и Дженифър Анистън

Дженифър Анистън е предупредила Брад Пит

Оказва се, че жените в живота му се радват от факта, че той е останал сам на стари години. Това става ясно от злорадстването на Дженифър Анистън.

Както е известно, Джен бе брутално изоставена от Брад преди над едно десетилетие и очевидно още не го е преодоляла. Тя не му е простила за цялата болка, която й нанесе тогава.

„Когато се разделихме, му казах, че един ден ще свърши сам, без никого до себе си. Той не ми повярва, но развръзката на живота му сама говори.“ – споделя звездата от „Приятели“ пред таблоид в Ню Йорк.

Джен се омъжи повторно и твърди, че Джъстин Теру е любовта на нейния живот. Тя превъзмогна Брад Пит, но явно не и обидата от начина, по който той я напусна.

Според някои слухове, актьорът дава мило и драго да се върне при първата си съпруга, но вече е късно. Той осъзнал напълно, че е сгрешил с Анджи, ала път назад никога вече няма да има.

Говори се, че Брад Пит е много самотен от година насам. Той бил отчаян, че някога отново ще срещне любовта, заради което започнал да свиква с мисълта, че ще си умре сам.

„Не е лесно да се прибираш в опразнената къща и да сядаш сам на дивана, самотно е.“ – разкрива Брад Пит, който обаче сам си е виновен за тази своя участ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар