Ники Дойнов изплю камъчето: Здрав съм като бик, защото…

Ники Дойнов изплю камъчето: Здрав съм като бик, защото…
4 (80%) 1 vote

Ники Дойнов е върл противник на всякакви лекарства и въпреки това винаги е в перфектно здраве!

Колегите на Ники Дойнов от години се чудят и маят какъв е този негов имунитет, който не му позволява да се разболее. Новинарят винаги е на линия, не си взима болничен и е в перфектно състояние на духа и тялото. Дори грижите покрай новородения му наследник не са в състояние да накарат умората да го пребори, узна kliuki.bg.

Ники Дойнов не позволява на болестите да припарят до него

Ники Дойнов не позволява на болестите да припарят до него

Оказва се, че Ники Дойнов има своята малка тайна, която, обаче, щедро споделя с всички околни. Неговото здраве се корени в изцяло природните лекове, които приема. Предпочита да залага на профилактиката и подсилването на имунитета и държи болестите далеч от себе си. А основните му оръжия са добре познати – мед, ракия и билки!

От лелята на баба си е научил рецепта за универсално лекарство. Нея, обаче, пази за себе си и за най-близките си. тя включва няколко вида растения, които се потапят в огнената течност и престояват на тъмно. След поглъщането на този цял, всички бактерии и болести бягат като дявол от тамян!

Освен билките и ракията, Ники Дойнов залага и на меда, за да подсили организма му. В неговия случай говорим за промишлени количества, особено през зимата. Триковете му видимо действат безотказно, защото винаги е свежарка в ефир, за разлика от други свои по-млади колеги, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар