Обрат: Коцето се промени коренно спрямо Надя! (виж на какво я подлага у дома – още подробности)

Обрат: Коцето се промени коренно спрямо Надя! (виж на какво я подлага у дома – още подробности)
Гласувайте за статията

Коцето е страшно променен напоследък, Надя не може да го познае!

Какво се случва с Коцето и защо е тази коренна промяна у него?! Това се питат негови близки семейни познати, забелязали поведението му спрямо съпругата Надя.

Коцето

Коцето е станал супер критичен към Надето и все й намира кусури

Доскоро Константин и хубавото Наде си живееха повече от сговорно. Двамата бяха заедно почти навсякъде, а макар че имат две деца, певецът не се сърдеше на жена си, че иска да го придружава на участия.

Наемаше й бавачки или разчитаха на бабите. Навсякъде и пред всеки срещнат Коцето хвалеше Надето и се фукаше с нея. От месец-два насам обаче, нещо се случва с него, разкриха източниците.

Константин се е вманиачил до краен предел на тема физика и не спира да бъхти във фитнес залата, за да докара тяло на Попай моряка. Той прекарвал не по-малко от два-три часа във фитнеса като редувал силови и кардио упражнения.

Дотук добре. Само дето станал страшно претенциозен и придирчив към Надя. Ден през ден й намеквал, че е напълняла или се е отпуснала. И я карал да направи нещо за тялото си.

„Самата тя не може да го познае. За жена, родила две деца, Надя изглежда убийствено. А той все я кара да се поти, да бяга, да спазва ограничения в храната. Наскоро я изгледа на кръв, защото си беше взела дюнер. Такова нещо за първи път се случва между двамата“, коментират източниците.

Как ще се развият нещата между двамата занапред и дали Надя ще се остави да бъде третирана като женичката, която изпълнява заповедите на мъжа си. Това ще видим може би след време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар