Това Християна Тодорова ли е? (Златното момиче яко се ошишка+снимки)

Това Християна Тодорова ли е? (Златното момиче яко се ошишка+снимки)
Гласувайте за статията

Това Християна Тодорова ли е?

Златното момиче Християна Тодорова наля снага. И бузи. Стройното момиче вече е качила минимум десетина килограма. След като слезе официално от спортния тепих, красавицата не спира да се храни и да си угажда.

Бившата олимпийска шампионка не спира да се радва на свободата и на живота. Гимнастичката от националния ни отбор по художествена гимнастика бе засечена да се храни спокойно в известен столичен ресторант. Тя не бързаше за никъде и видимо се наслаждаваше на това, което слагаше в устата си. Християна Тодорова изобщо не се притесняваше нито от хората, нито от това, че яде с удоволствие.

Християна Тодорова преди

Красивата гимнастичка се радва като малко дете, че не й се налага да брои хапки и калории. Новата й визия изобщо не я притеснява. Дори напротив, тя сияе от щастие и радост.

Християна Тодорова

Християна Тодорова се ошишка, ама не й пука

„Християна вече не е същата. Радва се като малко дете на това, което прави всеки ден. Че може да се разхожда свободно, без да бърза за тренировки и състезания. Че няма да слуша какво трябва да яде и колко слаба трябва да бъде. Дори се кефи, че може спокойно и свободно да пие обикновена вода”, твърдят нейни приятелки.

Спартанският живот на нашите състезателки не остана тайна за никого. Въпреки че Илияна Раева бе заявила, че нищо не забранява на момичетата от отбора по художествена гимнастика. Но за никого не е тайна, че съществуват неписани железни правила. Които златните момичета спазвали стриктно не само когато се състезавало, но и когато тренирали.

„Сега се чувствам истински доволна и щастлива. Прави ме радостна всяка хапка, глътка вода и дори факта, че мога да го правя спокойно, без стрес и бързане”, не спира да се радва топ националката.

Приятелки също виждат огромната разлика в живота на златното момиче след спиране на активната й състезателна дейност.

Сега тя вече живее като младо момиче. Ходи на партита, посещава светски събития и се храни нормално. А фактът, че е трупнала повече килограми изобщо не плаши Християна Тодорова. Защото чаровната олимпийска шампионка знае, че лесно може да ги свали. Само когато пожелае.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар