Сани Алекса не е била бита от мен, кълне се Сами Кей Суард!Драмата около певицата от Х Фактор Сани Алекса и шведа Сами Кей Суард

придобива чудовищен характер. Отвратителното в случая е, че изпълнителката, която сама опищя орталъка с трагедията си, се оказва от страната на "обвиняемия". [caption id="attachment_387396" align="alignright" width="261"]Сани Алекса Отвратителни разкрития за Сани Алекса[/caption] В дълго интервю за вестник "България днес" Сами Кей, както и гост от сватбата в Швеция разкриват тотално противоположни неща за Сани Алекса. Неща, които я поставят в откровено гнусна светлина. "Никога не съм посягал на тази жена. Нито на която и да било друга. От известно време опитвах да скъсам с нея, казвах й, че се разделяме. А тя не искаше и да чуе. Заплашваше, крещеше и пиеше наистина много. Това е, което най-силно ме отблъсна от нея. Не знам защо си измисля тези неща, но е долно", казва Сами Кей Суард.

Той е потресен от факта, че Сани Алекса го обвинява в расизъм и в това, че е наричал българите "цигани". След като, по думите му, самата тя е говорила това за сънародниците си.

"Подиграваше им се, викаше им прости и цигани. Какъв расист съм аз, след като първата ми съпруга беше афганистанка, а приятелката ми българка. Отвратен съм и от лъжите й, че съм защитил шведа, пребил камериерка у вас. Бил съм в Пловдив, обичам България. А името на шведския турист го открих лично аз. Казах й го, за да го предаде на медиите в България. Самата тя се похвали в мрежата с "откритието" си", разказва Сами Кей. Даниел, който е бил гост на въпросната злополучна сватба преди "побоя" пък обяснява подробно как Сани Алекса се напила като мотика и започнала да крещи и обижда присъстващите на тържеството. "Настояваха и я молеха да си тръгне, но тя не искаше и да чуе. Обиждаше хората, беше неадекватна. Сигурно от злоба, че Сами иска да се разделят. След това самият той се прояви като кавалер. Държеше я докато се клатеше като ненормална. В един момент обаче тя рухна напред и падна по стълбите. Сами се опита да я задържи, но не успя", кълне се Даниел. Самият швед обяснява пред полицията, че е получил около 20 смс-а от Сани Алекса във вторник тази седмица. А брат й и баща й дошли в дома му с трети мъж. Който се опитал да го уговори да си плати, за да забравят случая. "Как ще плащам за нещо, което не съм извършил?! Това е безумие! Сани имаше много добри черти и затова я харесах. Запознахме се в сайт за запознанства в интернет. След като се опознахме и видях как пие и колко е ревнива обаче, реших да се отдръпна от нея", обяснява шведът.