Бомба! ВИП Брадър 2017 събира отново скандална светска двойка (Вижте коя е)

Бомба! ВИП Брадър 2017 събира отново скандална светска двойка (Вижте коя е)
5 (100%) 1 vote

Новият сезон на ВИП Брадър 2017 се очаква да бъде истински скандален!

Все повече имена на участници във ВИП Брадър 2017 се спрягат с приближаването на старта. Естрадната прима Марги Хранова ще дели един покрив с осем плеймейтки. Певицата Мария се е съгласила да разкрие тайните си срещу космическия хонорар от 160 бона. Но най-голямата изненада се оказва друга, узна kliuki.bg.

ВИП Брадър готви куп изненади

ВИП Брадър готви куп изненади

Според все още непотвърдена информация, ВИП Брадър 2017 ще събере под един покрив една гореща светска двойка от близкото минало. Дизайнерката Миглена Каканашева Мегз и рапърът 100 Кила изкараха кратка, но бурна афера по време на участието си в „Къртицата“. Тогава се нагледахме на горещи сцени помежду им, а сега може да има и повторение!

Откакто Мегз се нави да участва в „Черешката на тортата“, все по-упорито се говори, че това е просто загрявка за Къщата на големи брат наесен. Каканашева предизвика небивал зрителски интерес. А продуцентите на ВИП Брадър 2017 със сигурност не биха пропуснали подобна колоритна личност с опит в риалити форматите от преди четири години.

Ако Мегз склони да загърби бизнеса си за няколко месеца и да стане героиня във филма на Големия брат, то нищо чудно компания да й прави и 100 Кила. Тяхната любовна приказка остана с отворен край в „Къртицата“, а рапърът дори се бе заканил да се ожени за Какашанева. Така че, нищо чудно и той да получи предложение да стане част от ВИП Брадър 2017, пише hotarena.net.

Килата натрупа дивиденти покрай участието си в „Звездни стажанти“

и надали ще пропусне някоя примамлива оферта от Нико Тупарев. А интригата около дизайнерката би добила чудовищни размери, ако продуцентите убедят и синоптичката Гери Малкоданска да стане брадърка. Между двете красавици има отявлена нетърпимост заради един мъж – Демир Доган. Първа с него бе Гергана, а и досега Мегз се води официално гадже на милионера.

Освен евентуалната звездна двойка на Мегз и 100 Кила, прагът на Къщата в Нови хан за ВИП Брадър 2017 може да прекрачат и други влюбени гълъбчета – Мариана Попова и Веселин Плачков. те също бяха част от „Черешката“ съвсем скоро. Спрягат и се имената на няколко то Златните момичета, както и на милионера Ивайло Пенчев и политика с обратна ориентация Виктор Лилов.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар