Цвети Стоянова взриви мрежата: Хвърли бомба, каквато никой не очакваше! (виж тук)

Цвети Стоянова взриви мрежата: Хвърли бомба, каквато никой не очакваше! (виж тук)
Гласувайте за статията

Цвети Стоянова запали социалната мрежа в Инстаграм!

Златното момиче Цвети Стоянова отново излезе с признание и взриви социалната мрежа. Тя хвърли бомба, каквато никой не очакваше. И на практика отпразнува датата 14 юни.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова направи своята изповед след точно една година от трагедията

Не, Цветелина Стоянова не е родена на тази дата. Но от друга гледна точка точно тя е нейният рожден ден – втори рожден ден. Защото на 14 юни преди една година тя полетя от 6-ия етаж на жилищната си кооперация. С намерението да отнеме живота си.

Това не се случи. Господ и съдбата бяха безкрайно добри към красавицата и я върнаха към живота и хората, които я обичат. Точно затова знаковия ден вече е паметен за гимнастичката.

Цвети Стоянова призна, че се чувства не изплашена или тъжна, а невероятно щастлива на тази дата. И реши да сподели с всички това, което чувства. Предаваме думите й без редакторска намеса, за да я усетите такава, каквато е – истинска.

„14.06! Мога смело да кажа, че това е най-щастливата дата в живота ми и най-големият ми подарък! Разбрах колко много неща могат да се променят за една година, колко нови и добри хора можеш да срещнеш и какво значи думата СЪДБА!

БЛАГОДАРЯ на Господ, докторите, семейството, отбора ми, приятелите ми и на всички хора по целия свят, които се молеха за мен и на хората, които бяха до мен и ми помогнаха да намеря пътя към щастието! Благодаря ви! Обичам ви!“, написа Цвети Стоянова в профила си в Инстаграм.

Към днешна дата тя живее на максимум, обича гаджето си Александър Любенов и се занимава със своя си бизнес – артистични дънки с ръчно пришити камъни и пайети.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар