Страшна драма застигна Катето Евро: Актрисата ридае от болка!

Страшна драма застигна Катето Евро: Актрисата ридае от болка!
5 (100%) 1 vote

Катето Евро не иска да повярва, че губи член от семейството си!

Актрисата Катето Евро изтърпя огромен удар от съдбата, след като тази сутрин завари кучето си Джаки простреляно. То е било откарано веднага при ветеринар и в момента го оперират, научи Kliuki.bg.

Катето Евро

Катето Евро е в ужас заради кучето си

По първоначални данни състоянието на домашния любимец е много лошо. Той се бори за живота си и може и да не оцелее.

Куршумите в Джаки са два – един в окото и един в стомаха. Постъпката е определяна от стопанката на кучето като зверска и тя се заканва да намери извършителя и да му отмъсти.

„Който и да си, аз ще те открия и ще си платиш. Ти си чудовище.“ – написа Катето Евро в интернет.

Близките на актрисата разкриват, че тя е много близка с кучето си. След смъртта на мъжа й то е било нейната утеха, за да не се чувства сама у дома.

По всяка вероятност звездата от „Оркестър без име“ е станала жертва на това, че кучето й е пречело на някой съсед. Много често у нас ставаме свидетели на подобни саморазправи с домашни любимци.

Катето Евро е решена, след като открие извършителя, да заведе съдебно дело срещу него. Тя иска той да си плати за онова, което е сторил, каквито и да са мотивите му.

Към момента обаче най-голямата грижа на актрисата е Джаки да оцелее. Шансовете не са изобщо големи, но все пак ги има. Ясно е засега само, че кучето ще има нужда от дълъг период за възстановяване, ако изобщо оживее.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар