Уникално: Цвети Стоянова взе решението на живота си!

Уникално: Цвети Стоянова взе решението на живота си!
5 (100%) 1 vote

Цвети Стоянова най-после ще разкрие какво се случи във фаталната нощ!

Скандалната и изпълнена с драматизъм гимнастичка Цвети Стоянова вече е преодоляла случилото се с нея преди една година и смята да продължи напред. За това говори фактът, че хубавицата не мисли повече да крие истината за инцидента, когато се хвърли от 6-тия етаж, научи Kliuki.bg.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова скоро ще проговори

Според някои информации, световната шампионка по худ. гимнастика е приела офертата на „ВИП Брадър“ и ще се появи в Къщата през есента. Именно там се очаква да разкрие най-после какво я тласна към опита за самоубийство.

Тази година хонорарите в риалити формата не са никак високи, но Цвети Стоянова изпитвала голяма нужда от пари. Откакто се отказа от спорта, тя едва се справя с финансите.

Стигна се дотам преди месеци, че да отиде на почивка с парите на феновете си, които й пращаха помощи по време на комата й. Гимнастичката не успя да намери тогава друг начин да разпусне в Дубай.

Затова едни 30 бона от „ВИП Брадър“ ще й дойдат добре. На практика тя не е виждала никога толкова пари накуп, което ще закърпи бюджета й.

Припомняме, че драмата около Цветелина Стоянова разтърси цялата страна миналия юни. Тогава тя посегна на живота си поради психично разтройство.

И до днес красавицата избягва камерите и интервютата, но това най-после ще свърши. Очаква се много скоро всичко около легендарната ни спортистка да стане ясно.

Има много неща, които будят интерес. В това число не е само причината да скочи от балкона, а и любовта й с един от футболните вратари на „А“ група.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Уникално: Цвети Стоянова взе решението на живота си!”

  1. Да не ходи

    юни 17. 2017

    Престъпление е да канят това момиче с очевидно лабилна психика. Дали ще й е приятно да стане обект на обичайните хули и омаскаряване, съпътстващи участниците във въпросното реалити?
    Как ще го понесе?!

Добавете коментар