Дара Екимова разплака цяла България с разтърсваща изповед за смъртта на татко си!

Дара Екимова разплака цяла България с разтърсваща изповед за смъртта на татко си!
4 (80%) 2 votes

Дара Екимова даде първото си самостоятелно интервю, което определено й е коствало много.

Пред микрофона на Ива Софиянска, Дара Екимова за първи път проговори повече от откровено за нелепата смърт на баща си Дими и последиците върху нейното крехко съзнание. Чаровната тийнейджърка досега не бе разказвала своята гледка точка за трагедията и думите й успяха да просълзят телевизионните зрители, научи kliuki.bg.

Дара Екимова изля душата си

Дара Екимова изля душата си

Дъщерята на Ива Екимова и Дими от „Сленг“ е само на шест, когато остава полусирак. Днес си спомня как татко й се е скарал за поредната беля и дори е заявил, че няма да й позволи да си празнува рождения ден. Разбира се, сърце не му дало да изпълни заканата си. А, няколко дни след това, напусна този свят.

От този ден Дара Екимова има ясни и болезнени спомени. Били с майка й във фитнеса, където тя тренирала. По едно време й звъннал телефона. Ива започнала да крещи истерично, че Дими се е ударил с мотора. Излетяла от залата, като дори забравила за дъщеря си. Тя до последно не е знаела дали баща й е жив. Тогава един негов приятел дошъл да я успокои и й казал, че я обича.

В този момент красавицата осъзнала какво точно се е случило. Никой не й е казал директно, че татко й е починал, тя сама го е разбрала. А само 13 дни преди нейната трагедия, най-добрата й приятелка също губи родителя си при катастрофа с мотор.

И до днес Дара Екимова отрича, че няма баща. Не може да каже, че го е загубила преди девет години. Но пък е категорична, че двамата се усещат всеки ден. Най-трудно за преживяване е била не самата загуба, а моментите, в които Дими й е трябвало, но него го е нямало. С годините, обаче, животът я принуждава да свикне с липсата, пише blitz.bg.

Тийнейджърката е наследила таланта на баща си и днес се е насочила към музиката. Дразни се от мислите на мнозина, че когато имаш известни родители, всичко ти се поднася на готово. Дара Екимова е вложила цялата си енергия е мечтата да бъде успешна певица и със сигурност това й помага да преодолее болката поне до известна степен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Дара Екимова разплака цяла България с разтърсваща изповед за смъртта на татко си!”

  1. 345

    юни 17. 2017

    Куха продънена лейка като майка си

Добавете коментар