Марта Вачкова се върна към голямата си драма!

Марта Вачкова се върна към голямата си драма!
Гласувайте за статията

Марта Вачкова все още тъне в тъга заради своя баща!

Актрисата Марта Вачкова носи своята драма от много години насам. Звездата от „Каналето“ страда всеки ден, защото баща й не е до нея, научи Kliuki.bg.

Марта Вачкова

Марта Вачкова проговори за жестокостта на своята съдба

Мартина се върна назад в спомените си пред Диана Любенова и се разплака, когато стана въпрос за Григор Вачков. Тя така и не е успяла да играе пред него, тъй като той е починал, докато тя е била второкурсничка във ВИТИЗ.

„Често ходя на църква и си говоря с баща ми. Казвам му да не се тревожи, всички сме здрави.“ – каза Марта Вачкова по Би Ти Ви.

Тя сподели и своя най-голям комплекс, който пак е свързан с татко й. Когато е била студентка, всички зад гърба й приказвали, че е приета с връзки, защото е дъщерята на Григор Вачков.

Великият актьор умира едва на 47 г. от инфаркт. Той не познава внучка си Рада, което е друга голяма болка на Марта Вачкова.

„Говоря й за дядо й, но гледам да не прекалявам, защото вече няма такива мъже и ще се отчае.“ – сподели още актрисата.

Григор не е бил напълно съгласен Мартина да наследи професията му. Когато му съобщила, че ще кандидатства за актриса, той въздъхнал и казал, че в този занаят ще й е много тежко, защото ако не си номер едно, си вечно неудовлетворен.

Марта Вачкова е имала и друг талант, но не го е развила. Тя е рисувала много добре и е искала да стане художничка, ала родителите й не счели това за нещо сериозно. Именно с това е свързана другата голяма мъка на актрисата днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар