Игрите на любов между Ники и Ни Ло

Игрите на любов между Ники и Ни Ло
5 (100%) 1 vote

Игрите на любов между Ники и Ни Ло нямат край, колкото и непредсказуема да е съдбата и любовта да е нещо необяснимо, тази връзка изобщо не е от най-нормалните.

Преди доста вече време те бяха и много по-млади, Ники Михайлов и Николета бяха най-хитовата двойка в страната, тя една от най-горещите и желани дами у нас, а той наследник на прочута спортна фамилия.

Половинката на Ники Михайлов

Двамата бяха влюбени, но както страстно се запознаха, така и с огромни скандали се разделиха. След което Николета случайно или не започна връзка с най-големия противник и неприятел на Ники, а именно Валери Божинов. Съсипаните и изоставени Ники Михайлов и Алисия пък също стартираха връзка заедно, говори се за чувства, годеж, но така и до брак не се стигна.

За сметка на това Валери създаде дете с Николета и се жениха – в пищни и големи тържества.

Модел за подражание за мнозина, особено за девойките у нас

Последваха равод, раздели, пак клюки и интриги, а днес Валери е далеч и отново влюбен в друга хубавица, а странното е, че Ники и Ни Ло отново са двойка. След толкова обиди и взаимни подигравки какво се бе променило, а според нас може би те все пак са се харесвали и до сега, но все напук на другия са бягали един от друг.

Както и да е животът ще показва още колко са сериозни отношенията им, а според непотвърдени източници, както пишат и изданието „Лайфстайл“ например, Николета очаква второто си дете, този пък от Ники. Ще бъде интересно да се разбере до края на годината, както се коментира тя е в трети месец и тази година вече ще е ясно дали Ники и Никол ще си имат бебе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Игрите на любов между Ники и Ни Ло”

  1. 123

    юни 18. 2017

    Най-желана е за необвързващ секс,тя за друго не става.Прост миндил

Добавете коментар