Най-голямата мъка на Глория излезе наяве, вижте я!

Най-голямата мъка на Глория излезе наяве, вижте я!
Гласувайте за статията

Глория винаги ще страда за едно нещо в своя живот!

Певицата Глория като цяло е доволна от постигнатото в живота, но в личен план има нещо, за което съжалява. То я кара вече години наред да се терзае от мъка, научи Kliuki.bg.

Глория

Глория съжалява само за едно нещо в своя живот дотук

Примата на попфолка днес е на мнение, че е трябвало да роди още едно дете. Тя има Симона Загорова, но винаги е съжалявала, че не я е дарила с брат или сестра.

„Като млада отлагах втора бременност, защото все се страхувах да не напълнея. Така годинките си минаха и си останах само със Симона. Сега осъзнавам, че съм допуснала грешка.“ – споделя Глория.

Голяма роля за липсата на повече деца в живота на певицата изиграва раздялата й с Илия Загоров, от когото е дъщеря му. Двамата прекратиха брака си, когато тя беше на 30 г., а именно в тази възраст обикновено се стига до второ дете в една връзка.

Глория имаше шанс за още една рожба и по време на авантюрата си с Георги Илиев, но Главния не позволи това да се случи. Говори се отдавна, че певицата е направила аборт от него.

Изпълнителката на „Крепост“ пропиля последната си възможност за още един наследник преди 3 години. Тогава тя излизаше със сръбски композитор, който още нямаше деца и искаше да си направи. И там обаче се стигна до раздяла, която разби сърцето на Гло.

Сега вече е много късно за певицата. Тя е вече на почти 44 г., а и няма постоянен партньор. Така че тази мъка за нея ще продължи вечно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Най-голямата мъка на Глория излезе наяве, вижте я!”

  1. Dime

    авг. 18. 2017

    epa da odi na in vitro sas sperma ot nekoi .

Добавете коментар