Емилия омерзена: Някъде има мъж за мен, но това не е Коко! (изповедта й шокира)

Емилия омерзена: Някъде има мъж за мен, но това не е Коко! (изповедта й шокира)
Гласувайте за статията

Емилия вече не е същата, зачеркна Коко Динев завинаги!

След толкова болки, обиди, изневери и унижения, Емилия сложи край на живота си с Коко Дине. На когото, въпреки всичко, тя роди две деца. Второто – бебето Мира, се появи на бял свят броени месеци преди бизнесменът да я предаде отново.

Емилия

Емилия реши окончателно да заличи Коко Динев от живота си

Може би точно това най-накрая успя да отвори очите на певицата. Която бе стигнала дотам да твърди, че Коко Динев не е мъж за една жена, но тя го е приела. „Знам, че рано или късно той винаги се връща при мен и сина си“, с това изказване беше потресла навремето Емилия в ефир.

Днес обаче блондинката вече не е това, което беше. Тя отказва да бъде вечно чакащата и унизявана Пенелопа, която живее заради някой, на когото не му пука за щастието й.

Двамата с Коко Динев са разделени от Великден. За да не го вижда дори и случайно, Емилия се премести с двете си деца в столицата. А към днешна дата, вече размислила, тя направи признанието на живота си.

„Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и открива смисъла на живота си в теб. Някъде някой мисли за теб!… Някъде има мъж за мен, но това не е Коко“, казва Емилия, а феновете и близките й я поздравяват за смелостта и силата й.

Макар и самотна майка на две отрочета, изпълнителката отказва да бъде нечия подлога и да прекара дните си като нещастна и вечно пренебрегвана жена. Дано да не се разколебае отново и скоро да открие този някой, за когото говори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар