Разтърсващ обрат: Румен Радев не може да познае съпругата си! (виж в какво се превърна Генерал Деси)

Разтърсващ обрат: Румен Радев не може да познае съпругата си! (виж в какво се превърна Генерал Деси)
Гласувайте за статията

Съпругата на Румен Радев напълно е променила начина си на живот!

Президентът Румен Радев едва ли може сам да познае своята съпруга. Не и в последно време. Близки до него и първата дама Десислава Радева разкриха пред вестник „Таблоид“, че от месец-два насам тя е претърпяла коренна промяна в поведението.

Румен Радев

Съпругата на Румен Радев стана нощна птица, вманиачи се по социалните мрежи

След всички писания и одумки за нея по медиите и социалната мрежа, Десислава Радева напълно обърнала режима си. И вместо да спи нощно време със съпруга си, тя висяла до малките часове в интернет.

Генерал Деси, както я нарекоха отдавна, не пропускала статия или коментар за собствената си персона и се залавяла лично да отвръща на удари и нападки в интернет пространството. Затова и режимът й се променил коренно. Досущ като Лили Иванова, тя вече спяла до обед и пиела кафето си в 13 часа.

Време, в което президентът отдавна вече бил на работа на „Дондуков“ 2, където и блогаверната му има личен кабинет. Десислава Радева все по-често се появявала в президентството чак към ранния следобед.

А от доста време насам трудът й се състои само в това да апелира от мрежата за някаква благотворителна кауза чрез споделяне на информация за събитие или снимки на болни деца.

„Та то вече и време на мъжа си няма кога да обърне след като постоянно виси в мрежата и пише ли пише в своя защита. А и тези удивителни, които праска на всяко изречение говорят, че не е получавала достатъчно внимание у дома. Това ще ви го каже всеки специалист графолог“, коментират източниците.

Те се опасяват, че ако Румен Радев не получава нужната му подкрепа, семеен уют и най-вече любов и топлина от втората си съпруга, като нищо може да се разкае за решението си да изостави бившата си Гинка Кесякова. Майка на двете му деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар