Страшна болест съсипва Веселин Маринов! (трубадурът се моли за живота си – още подробности)

Страшна болест съсипва Веселин Маринов! (трубадурът се моли за живота си – още подробности)
Гласувайте за статията

Веселин Маринов място не може да си намери, отчаян е!

Трубадурът и всеобщ любимец на лелки и баби Веселин Маринов от известно време насам не е на себе си. Певецът, който не само пее за любовта, но и щедро я раздава на жените, към днешна дата хич не се вълнува от романтика.

Веселин Маринов

Веселин Маринов се бои за здравето си

Ежедневието му е сковано от страх и мислите бушуват в главата му като лава. Причината за това е състоянието на баща му – бай Стефан Маринов, който от десетилетие страда от диабет. Човекът първо бил на инсулин, след това минал на хапчета, а наскоро трябвало да влезе в болница, за да го стабилизират.

За късмет бащата на Веселин Маринов е върнат у дома в общо укрепнало състояние. Но рискът да предаде болестта на сина си, бил много голям – поне според компетентното мнение на лекарите.

Веселин Маринов изведнъж се паникьосал така силно, че хукнал по изследвания, за да си направи пълна кръвна картина и да провери всички необходими показатели. Дни неред той не можел да мигне и само си внушавал, е е болен.

„Накрая се реши и отиде на лекар. Преди да види, че изследванията му са добри обаче, едва не се гътна от страх. Все пак Веско си е на години, а наследственото предаване на различни болести си е факт. Баща му е пример за него през целия му живот. Спортувал е човекът, живял е здравословно. Но въпреки това го е ударил диабетът“, коментират източниците.

Веско Потния се благодарил на Бог, че е все още здрав и прав. И се зарекъл, че ще направи всичко, за да си намери достойна половинка, да се кротне до нея и да живее подобаващо и спокойно за годините си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар