Джена в ступор: Свекърва й Надя й отвъртя главата със звучен шамар! (истината втрещи всички)

Джена в ступор: Свекърва й Надя й отвъртя главата със звучен шамар! (истината втрещи всички)
Гласувайте за статията

Джена още не може да се опомни от това, което й причини Надя Стоева!

Певицата Джена остана с пръст в уста. И с… отвъртяна глава от звучния шамар, който й заби не друг, а собствената й свекърва Надя Стоева. Всъщност мнозина аплодират майката на Атанас Стоев за постъпката й.

Джена

Джена се пука от злоба и яд, драпаше за мястото в Канарите

Оказа се, че амбициозната Джена, която даваше мило и драго да стане вокалистка на оркестър „Канарите“, вече е аут от групата. Тя получила плесница от свекърва си Надя, чието място драпаше да заеме.

Надя Стоева не се дава. Тя изсъскала на снаха си, че може да е впримчила Наско Стоев, може и пет бебета да му роди, но да си знае гьола. Защото „Канарите“ е дете на Надя и Атанас Стоев – старши. И така ще си остане, докато те не решат да бъде друго.

Припомняме, че през последните няколко години, Джена успя да запише две-три песни с оркестър „Канарите“. Само заради това, че пристана на Стоев – младши. Пайнерката обаче се взе толкова насериозно, че вече виждаше свекърва си у дома пред печката, докато тя граби с пълни шепи от славата.

Е да, ама не! Надя Стоева бързо уловила мислите й и я поставила на място. Близки до клана Канарите разкриха, че Джена не е на себе си от яд и злоба в последните дни. Тя не можела да приеме унижението й разбитите си илюзии.

Щеше й се, ама криви сметки си направи

Още повече, че самият й мъж застанал твърдо зад майка си. Скоро излезе и последният албум на „Канарите“, в който Джена нито присъства, нито пък музикантите споменаха за нея в интервюто си преди седмица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар